perjantai 26. syyskuuta 2008

Vihreää, keltaista, oranssia, punaista.

On sellaisia, joilla on hämmentävän näkökykyinen silmä. Sellaisia, jotka tekevät taviksen tai vaatimattoman näköisistä malleista hienoja käsitöitä.

Olen viime aikoina ihaillut tällä saralla Mustaa villaa -blogin Terhiä, jonka käsissä monesta ei-houkuttelevasta mallista on syntynyt upea, graafinen versio.

Terhin ansiosta minun sokeammat silmäni avautuivat viimeksi Weaver´s Wool Mini Shawlille. Ja rakastuin! Täydellinen huivimalli: ei jätä rakosia, joista vilu salakavalasti pääsisi iskemään sisään. Ja vielä monikäyttöinenkin!




Sammal-huivi
Ohje: Weaver's Wool Mini Shawl
Puikot: 6 tai jotain sellaista (puikkomitta! antakaa puikkomitta!)
Lanka: Novitan Rose Mohair ryyditettynä ohuehkolla vironvillalla

Tuo sammalvihreys sopii ajatteluuni nyt täydellisesti. Luonto, mikä ihana värimalli! Päivät katselen työ- ja syöpöydän äärestä keltaoranssia maisemaa. Ei harmita enää yhtään, että ikkunaamme varjostaa liuta lehtipuita.














Lehtien kerääminen oli hyvä harrastus jo lapsena. Viehätys ei ole kadonnut.

10 kommenttia:

aino kirjoitti...

kaunis huivi!!!
ihanasti saa kaulan ympäri kiedottua.

en muista koska näin kauniin värisiä lehtiä olisi ollut..

Ilona kirjoitti...

Mun lemppariväri! Sopii hyvin sun tukkaan muuten.

Riina kirjoitti...

oi ihania kuvia ja tunnelmia. haluatko sen kuvan jossa sammalhuivi on työn alla ja pyöräilykypärä päässä?

Terhi kirjoitti...

Oi, kovasti kiitoksia kauniista sanoistasi! Ihanhan tässä saa punastella... Huivimalli on tosiaan kiva, ja näyttää ihanalta yksivärisenäkin. :-)

Iirismaria kirjoitti...

Ihana syksytunnelma kuvissa, miten ihmeessä nuo lehdet pysyvät seinällä? Huivia ihastelinkin jo viimeksi, se on todella mainio!

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienoja syyskuvia ja huivi ja myssy ovat myös hienoja. Minun lempivärisiäni.

Unknown kirjoitti...

Aha ! Un petit commentaire en Français ! Très joli ce blog ! Bravo... J'ai commencé le mien aussi, figure-toi ! (Je te donne l'adresse, si tu veux y faire un tour : byclelia.canalblog.com)
Et tes photos sont magnifiques : elles donnent trop envie de venir faire un tour par chez toi ;-)
Bises de Paris !

Laura Proust kirjoitti...

Lämmin kiitos kehuista ja kommenteista! Olen ahkerasti kuluttanut huiviani, toimii käytännösäkin :) Ja väristä tulee joka kerta hyvä mieli. Ehkä se muistuttaa tästä ihanasta loistosta sittenkin, kun on jo kylmät paukkuvat pakkaset ja pahat pohjolan tuuloset...

Ja Terhi, älä turhaan punastele, kun kehutaan asiasta :)

Iirismaria, lehdet ovat vieläkin seinällä, mikä ihmetyttää itseänikin. Eivätkä ne ole kuivaneet ja ruskettuneet täysin (ilo!). Kaksipuoleinen teippi on se salaisuus.

Karinou, merci! Je trouve que les blogs finlandais sont souvent plus simples que les blogs français. Je ne sais pas pourquoi... Je vais tout de suite visiter le tien :)
Mes photos ont raison: c'est en fait pas mal ici en ce moment, avec toutes les couleurs magnifiques (bienvenue!).

Liivia kirjoitti...

Upea lehtikollaasi.
Ja huivihan on ihan mahtava!

Unknown kirjoitti...

Löysin blogisi kun hain kuvia vihreästä,oranssista ja punaisesta.Kauniita kuvia syksissä maisemissa.Olisin udellut saisinko käyttää tuota lehdet-kuvaa hääblogissani?Siitä löytyisivät meidän mahdolliset teemavärit.:)